23948sdkhjf

Systemet, Rusta och Willys flyttar på Hälla

Handelsplatsen Hälla i Västerås tar upp kampen med det nyare köpcentrumet Erikslund. Systemet, Rusta och Willys flyttar från Hälla Syd till Ikeas gamla varuhus, som nu byggs om. Ägaren, Ikea fastigheter, erbjuder plats för fler butiker.
Rusta, Systembolaget och Willys blir nya hyresgäster i Ikeas gamla varuhus på Hälla, som just nu håller på att byggas om. Grannar till Ikea, som för två år sedan flyttade till nya lokaler på Erikslund, är bland andra Ica Maxi och Hälla shopping med butiker som H&M, Dressmann, Stadium och Lindex med flera.
Ikea fastigheter tror på Hälla, som har en lång tradition som stark handelsplats med inriktning på dagligvaror. De anser att området ligger bra till och kunderna kan åka kollektivt, gå, cykla eller åka bil dit. Infrastrukturen är utbyggd med en god trafiklös­ning som även hanterar många bilbesökare vid intensiva handelsdagar.

Handelsplats Hälla har god synlighet från E18 där 20 000 bilar passerar dagligen.

– Vi är glada att dessa aktörer är klara till handelsplats Hälla. Nu fortsätter processen att hitta deras blivande grannar. Ytterligare 3-5 hyresgäster får plats och i detta läge finns möjlighet att utforma butiksytorna efter eget tycke, säger Johan Ohlsson , fastighetschef Ikea Fastigheter AB, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078