23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Dagens Handel
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Fazer öppnar lunchkrog

Måltidsleverantören Fazer fod services öppnar i dag en kombinerad lunchrestaurang och smakstudio på Kungsholmen i Stockholm.

Idag slår Fazer Food Services upp portarna för Noga, en lunchrestaurang och gastronomisk mötesplats.

Till restaurangen hör en smakstudio som har öppet på kvällarna. Där kan grupper lära sig att laga nordisk mat från grunden.

I ett pressmeddelande skriver Fazer att konceptet svarar på ett stort intresse för matlagning och mathantverk. Kökschef är

Tomas Diederichsen

, Årets Kock 2011.

- NOGA är Fazer Food Services flaggskeppsrestaurang i Sverige. Idén är att förmedla både smakupplevelser och kunskaper till våra gäster och vi ser mycket fram emot att se hur NOGA tas emot, säger

Michaela Wickman

, marknadsdirektör på Fazer Food Services i pressmeddelandet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.114|instance-web01