23948sdkhjf

Virtusize i nya samarbeten

Tre nya storkunder har börjat använda Virtusize, det virtuella provrummet som hjälper nätshoppande konsumenter att hitta rätt klädstorlek.
Virtusize offentliggör i dag fler stora samarbeten med välkända online-butiker. Acne Studios, Monsoon Accessorize och Country Attire är de senaste e-handlarna att lansera provrummet.

Virtusize gör det möjligt för konsumenter att prova om ett plagg passar innan det klickas hem, vilket besparar både butiken och kunden tidskrävande och kostsamma returer.

Konsumenten kan prova plagg genom att jämföra det plagg de vill köpa med ett favoritplagg de redan äger, och slipper därmed osäkerheten kring storlek och passform. För e-handlare har Virtusize reducerat storleks-relaterade returer med upp till 50 %, ökat försäljningen och förbättrat köpupplevelsen för kund. Virtusize är nu tillgänglig på 225 000 plagg fördelat över 30 webbutiker globalt.

- Det är viktigt för oss på Monsoon Accessorize att ständigt jobba för att förbättra shoppingupplevelsen för våra onlinekunder. Att kunna illustrera storlek och passform på ett plagg på ett enkelt och intuitivt sätt är en viktig del av upplevelsen. Returer är en stor utmaning för e-handlare och Virtusize hjälper oss att tackla problemet samt förbättra shoppingupplevelsen för våra kunder, säger Michael Wood , Head of Website på Monsoon Accessorize. i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063