23948sdkhjf

Media markt förstärker ledningen

Med en ny finanschef som redan har tillträtt och en ny marknadschef som börjar i januari stärker Media markt nu ledningsgruppen.
Media markt har anställt Viktor Davidsson som företagets nya finanschef och Mia Lund Hanusek som marknadschef. Viktor Davidsson tillträdde i oktober och Mia Lund Hanusek beräknas börja i mitten av januari.

– Med dessa profiler förstärker vi Media markts företagsledning ytterligare och vi har en spännande tid framför oss, säger Media markts svenska vd Per Kaufmann i ett pressmeddelande.


Det var ett år sedan som den tidigare finanschefen Christian Schrahe lämnade Media mark. Han var en av de som lanserade kedjan i Sverige 2006. I mars i år slutade Johan Rosenblom som marknadschef för Media markt. I maj lämnade Mikael Hagman vd-posten, som då togs över av Per Kaufmann.

Nu har Per Kaufmann fyllt de två vakanserna efter Christian Schrahe och Johan Rosenblom. Viktor Davidsson kommer närmast från flygbolaget SAS där han var anställd som VP Business Controll operations. Dessförinnan arbetade han som konsult hos Bearingpoint.

Mia Lund Hanusek kommer närmast från Indiska där hon sedan 2011 arbetat som marknadsdirektör för Indiska. Dessförinnan har hon arbetat med marknadskommunikation hos Lynxeye och McKinsey.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11