23948sdkhjf

Lotta Voltaire öppnar i Västerås

Matkreatören Lotta Voltaire öppnar sin första kombinerade restaurang, kafé, bageri och butik med inriktning mot vegetariskt, ekologiskt och närproducerat i Västerås i april. Det blir den första etableringen utanför Stockholm för Lotta Voltaire som driver flera caféer och restauranger i huvudstaden.
I en hörnlokal i gallerian kvarteret Igor öppnar hon restaurang i bottenplanet och kafé, bageri och butik en trappa upp.

– Det här har jag velat göra länge, att få till en helhet. Det ska bli så himla roligt, säger Lotta Voltaire,till Vestmanlands läns tidning.
Hon berättar också att hon kommer att ha äldsta dottern Sally och en av bästa vännerna, Lena Berglund, som delägare. Yngsta dottern, Iris, hjälper till med butiksdelen.

I sortimentet kommer det att finnas mat och köksutrustning.

Runt 25 personer räknar Lotta Voltaire med att behöva anställa. Det första halvåret tänker hon jobba mycket på plats själv.

– Vi har arbetat länge för att få hit dem och tror det kommer att tillföra något till både Igor och city, säger Peter Kettner vid fastighetsägaren Atrium Ljungberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063