23948sdkhjf

Apoteksgruppen inför mobilbetalning

Seamless, som har utvecklat den mobila plånboken Seqr har nu skrivit avtal med Apoteksgruppen. Utrullningen startar omgående på ett antal utvalda apotek.
Förutom att betala i butik kommer SEQR-användarna också kunna koppla Apoteksgruppens Kundklubb direkt till appen.

- Kunderna har stort förtroende för sitt lokala apotek som är en butik där förväntan på personlig service är mycket hög. Vi är därför väldigt glada över att Apoteksgruppen väljer SEQR för att öka den servicen och skapa ytterligare mervärden för sina kunder, säger Peter Fredell , vd för Seamless som tillhandahåller SEQR i ett pressmeddelande.

Alla som har en smartphone kan gratis ladda ner SEQR-appen från Google Play eller Appstore. De kan sedan betala på ett urval av Apoteksgruppens butiker och i de övriga butiker och restauranger runt om i landet som redan är anslutna till SEQR. Användarna kan även föra över pengar mellan konton, samla kvitton digitalt, koppla andra bonusprogram till appen, skänka till välgörenhet och ta del av erbjudanden i mobilen.
Betalningen går till så att kunden med SEQR-appen skannar en QR-kod vid kassan och godkänner betalningen med sin PIN-kod.
- Betalning med SEQR ger våra kunder möjlighet till enklare och snabbare betalning och integreringen med vårt lojalitetsprogram ser vi som en stor fördel.Vi kommer att starta användandet av SEQR i utvalda apotek redan innan jul och därefter successivt lansera det på våra apotek under nästa år, säger Ola Ebenhart , IT-chef, Apoteksgruppen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078