23948sdkhjf

Nelly går ut i världen

E-handelssajten Nelly.com fortsätter expandera globalt. Nu satsar man på nya marknader utanför EU, bland annat USA och Australien.
CDON group lanserar nu en betaversion av en ny global sajt för Nelly.com. Med den globala internetbutiken blir Nelly.com tillgängligt för cirka 60 nya marknader utanför EU, däribland USA och Australien.

Varorna levereras från Nelly.com:s centrallager i Falkenberg och leveranstiden kommer variera mellan 4-10 arbetsdagar beroende på land. Utbudet är det samma som idag finns tillgängligt på den europeiska marknaden.

– Lanseringen av en global version av Nelly.com är ännu ett steg i vår tillväxtstrategi för företaget. Den nya globala sajten gör det möjligt för oss att identifiera relevanta marknader för ytterligare och fokuserad tillväxt utanför EU, på samma sätt som de mer intensifierade satsningarna i Nederländerna och Frankrike var ett resultat av EU-sajten. Lanseringen sker inledningsvis i mindre skala med en betaversion och begränsade marknadsföringsaktiviteter, säger Paul Fischbein, vd och koncernchef för CDON group i en kommenterar.

Nelly driver sedan tidigare lokala e-handelsbutiker i hela Norden samt Tyskland, Österrike, Storbritannien, Nederländerna och Frankrike. För övriga EU-länder finns en engelskspråkig EU-butik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078