23948sdkhjf

Ny barnskogrupp bildad

Barnskoexperten i Uppsala förvärvar Barnskospecialisten Stockholm. Barnskospecialisten i Sickla Köpkvarter stängs och fokus läggs på citybutikerna.
Genom förvärvet kommer de ledande barnskobutikerna i Uppsala och Stockholm att få en gemensam ägare och en stärkt position på marknaden. Barnskospecialisten i Stockholm har funnits i 14 år.
– Jag grundade min barnskobutik i Uppsala 2010 eftersom jag drivs av en övertygelse att alla barn förtjänar korrekta skor. Med rätt skor under uppväxtåren kan många knä- och ryggproblem senare i livet undvikas. Jag brinner också för entreprenörsdrivna företag i våra citykärnor. Det behövs en motkraft mot de stora kedjor som etableras i rask takt i våra stora köpcentra i förorterna, säger Malin Ericsson , ägare till Momlin AB som driver Barnskoexperten med butik i centrala Uppsala.

I fjol gick Momlin AB samman med en barnklädesbutik i Uppsala.
– Tillsammans kommer våra butiker och vår snabbt växande webshop förstärka vår marknadsprofil ytterligare. I samband med förvärvet breddar vi dessutom ägarkretsen i bolaget, vilket också bildar en stabil bas inför framtiden.
Momlin AB övertar verksamheten per den 20 januari 2014. De sammanslagna rörelserna kommer initialt att drivas under sina respektive befintliga varumärken.
(habit.se)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062