23948sdkhjf

Ny vd för Sas Institute Sverige

Idag tillträder Jeanette Anttila som vd för analysföretaget SAS Institute i Sverige. Hon kommer närmast från Qlicktech, men har ett förflutet på Sas Institute.
SAS Institute är ett privatägt amerikanskt mjukvaruföretag som säljer lösningar för avancerad analys till företag och organisationer. Analyserna hjälper företagen att lära av sin historia, mäta och kommunicera pågående aktiviteter och skapa insikt om framtiden.

I Sverige har Sas Institute 150 anställda på kontoret i Stockholm.

Rekryteringen av Jeanette Anttila är ett led i företagets långsiktiga mål att öka Sveriges konkurrenskraft inom området analys.
– Vi är mycket glada att kunna välkomna Jeanette tillbaka och med hennes gedigna erfarenhet förstärker vi nu organisationen ytterligare. Med vårt starka åtagande till såväl kunder och partner som våra medarbetare önskar vi bidra till en ökad konkurrenskraft för våra kunder, så att vi fortsatt kommer att vara marknadsledande inom området analys samt en av Sveriges bästa arbetsplatser, säger Mikael Hagström, Executive Vice President, EMEA and Asia Pacific, SAS Institute i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078