23948sdkhjf

Kungligt samarbete för Åhléns

Åhlens startar ett tvåårigt samarbete med designduon Prins Carl Philip och Oscar Kylberg. I höst syns första resultatet i varuhusets hyllor.
– Design by Bernadotte & Kylberg är ett av de mest omfattande designsamarbeten Åhléns hem-avdelning gjort och vi är mycket stolta över resultatet; en prisvärd och originell kollektion av hög kvalitet, säger Josefine Grönkvist , designchef på Åhléns hemavdelning.

Inspiration från fallskärmar
För två år sedan tog Bernadotte & Kylberg fram en matta vävd av utrangerade sidenfallskärmar med tre nya mönsterbilder. De utgör stommen i textilkollektionen Design by Bernadotte & Kylberg.
Kollektionen består av mattor, kuddar, plädar, handdukar och bäddtextil. Det blir början på ett två år långt samarbete där mönsterbilderna kommer att vidareutvecklas och nya material kommer att plockas in.

I nästa vecka
Första släppet av kollektionen blir nästa vecka på samtliga Åhlénsvaruhus.
- Åhléns är framstående inom textil. Det är dessutom ett varumärke som står för kvalitet, hållbarhet och god design. Det är också roligt att det är en så stor kollektion, säger Oscar Kylberg , vd på Bernadotte & Kylberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063