23948sdkhjf

Hon blir ny chef hos Klarna

Under tre år har hon platsat på Veckans Affärers lista över de mäktigaste kvinnliga cheferna i Sverige. Till våren blir hon ny Nordenchef hos Klarna.
Det handlar om Anna Borg , idag vice president sales på Vattenfall. Till våren kommer hon till betaltjänstföretaget Klarna och tar rollen som Nordenchef.

Klarnas ledning beskriver Anna Borg som "en av det svenska näringslivets mäktigaste kvinnor".

– Anna Borg är en drömrekrytering för Klarna, och vi kände direkt att hon var rätt person för rollen. Anna Borg har levererat förstklassiga resultat på Vattenfall, men framförallt är hon precis som vi övertygad om att ett företag måste sätta kunden och inte produkten i fokus i alla led, säger Niklas Adalberth , medgrundare och vice vd på Klarna.

Under tre år har Anna Borg kvalat in på Veckans Affärers lista över de mäktigaste kvinnliga cheferna i Sverige. På Vattenfall ansvarar hon för cirka 650 medarbetare inom Vattenfalls el- och värmeförsäljning och alla energireleterade produkter och tjänster i Skandinavien för företags- och privatkundsmarknaden och för energiintensiva industrier.

Om Klarna
Betaltjänstföretaget Klarna grundades i Stockholm 2005. I år gick man ihop med Sofort och skapade Klarna Group, nu med över 1 000 anställda och verksamhet i 16 länder. Drygt 25 miljoner konsumenter och 45 000 handlare använder Klarnas lösningar, enligt ett pressmeddelande från företaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063