23948sdkhjf

Lättare att shoppa kläder till hustrun

E-handlaren Mandel design har skapat ett enkelt verktyg för män som vill överraska frun, flickvännen eller syrran med ett perfekt plagg i julklapp.
I juletider så förändras rollerna om vem som handlar. Plötsligt så slutar den normala kunden handla till sig själv och börjar handla till andra i stället. Det är något som kan ställa till problem för butiker som har en nischad målgrupp.

Mandel Design säljer damkläder och valde att vända på problematiken. De ber helt enkelt sina kunder att uppge kontaktuppgifter till sin partner. Säljarna på Mandel Design kan sedan ta fram julklappsförslag till partnern enligt budgeten som de kommit överens om.

- Jag vet själv som kille hur svårt det kan vara att handla kläder till min fru säger Kalle Bodestig vd på Mandel Design som ligger bakom idén i ett pressmeddelande.
Han framhåller att fördelen med att företaget har bra kunskap om sina kunder och väl känner till deras storlek och smak.

På hemsidan www.mandeldesign.se så har Mandel Design skapat ett enkelt formulär där kunden får svara på några få frågor. När Mandel Design har fått reda på vem kunden är och vilken typ av julklapp kunden skulle vilja ha så kontaktas partnern och man kommer överens om en budget.

Idén har fallit i god jord. ”Julklappshjälpen” provades mer än tusen gånger första helgen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062