23948sdkhjf

Umeå får H&M home

I slutet av mars 2015 får norra Sverige sin första H&M-butik med inredningskonceptet H&M home. Då utökas H&M-butiken i Umeås citygalleria Utopia med 250 kvadratmeter för att rymma inredningsvarorna.
H&M-butiken i Utopia har idag dam-, herr-, barn-, ungdoms och kosmetikavdelningar på en total försäljningsyta på 2800 kvadratmeter. Nu byggs den ut med ytterligare 250 kvadratmeter. Inredningssortimentet innehåller textilier för hemmets alla rum samt hårda produkter som ljusstakar, vaser och tallrikar.

- Vi är glada att intresset är så stort för vår inredning och att våra kunder tydligt visar att de gillar H&M Home-konceptet. Det känns därför både kul och naturligt att växa vidare med H&M Home till norra Sverige och att vår butik i Umeå i citygallerian Utopia får addera konceptet till sin butik, säger Martino Pessina , landschef H&M Sverige i ett pressmeddelande.

H&M Home lanserades i februari 2009 och säljs på utvalda marknader genom distanshandel via H&M Shop Online på hm.com, katalog samt i utvalda H&M-butiker. De fem svenska butiker som idag erbjuder H&M Home-sortimentet är H&M på Drottninggatan 56 i Stockholm, Kungens Kurva i Stockholm, Hornstull i centrala Stockholm samt på H&M i Norrköping city och i Tanum Shoppingcenter.

H&M i Sverige har idag 146 butiker.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141