23948sdkhjf

Apotek öppnar på Landvetter

En av Sveriges största apotekskedjor öppnar på Göteborg Landvetter Airport i maj 2015. Det blir flygplatsens första apoteksetablering.
– Med ett apotek i incheckningshallen får vi en ännu bättre service till våra resenärer, besökare och personal och ytterligare ett komplement till vårt redan breda utbud, säger Charlotte Ljunggren , flygplatsdirektör i ett pressmeddelande från Swedavia.

Butiken blir 125 kvadratmeter stor, med långa öppettider och utbudet ska vara anpassat för en flygplats. Apoteket kommer, liksom flygplatsen, att hålla öppet alla dagar på året.

Det är Sveriges näst största apoteksaktör, Apotek Hjärtat, med över 300 apotek runt om i landet som ligger bakom satsningen.

Antalet resenärer på Landvetter ökar och flygplatsen har en mängd utvecklingsprojekt på gång för att anpassa sig till växande trafikströmmar. Under 2015 kommer mycket fokus att ligga på att utveckla incheckningshallen. Espresso House och Pocket Shop har etablerat sig tidigare, Max hamburgare är på gång i februari. Ett nytt informationscenter ska byggas med central placering i hallen och en rad andra åtgärder följer för att göra atmosfären trevligare, flödena smidigare och utbudet ännu bättre i incheckningshallen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063