23948sdkhjf

Eleven.se byter ut ledningen

Michael Gegerfelt, som grundade eleven.se, vill öka lönsamheten under 2015 och tar över rodret som vd från Susanne Najafi, som lämnade företaget vid årsskiftet. Första steget blir att byta ut hela ledningen för att få in nytt blod i företaget.
Ny produktchef blir Hannes Hasselrot , som kommer från herrmodekedjan Jack and Jones, där han tidigare varit internationell kedjechef för Sverige, Finland och Baltikum. Charlotta Dahlqvist som kommer från dammodekedjan Vero Moda blir ny marknadschef. De kommer in med erfarenhet från den fysiska handeln och med kunskaper om kvinnors köpbeteende.

– Tillsammans kommer vi att skapa både skärpa och udd. Vi kommer att fokusera starkt på tillväxt och jag känner stort förtroende för Hannes och Charlotta som båda kommer från välkända retailkedjor där de haft resultaten med sig, säger Michael Gegerfelt i ett pressmeddelande.

Ny ekonomichef blir Fredrik Junefelt som har revisionsbakgrund från eEquity, en av huvudägarna i Eleven.se. Han har också flera års erfarenhet från e-handel.

– Fredriks kompetens är helt rätt för oss just nu när vi behöver fokusera på både helhet och detalj. För mig personligen känns tillit viktig och den här funktionen bör verkligen väljas med omsorg, säger Michael Gegerfelt.

Eleven.se marknadsför cirka 900 varumärken och 30 000 produkter. Bolaget har trettio anställda med huvudkontor i Stockholm och centrallager i Västervik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094