23948sdkhjf

Från Elon till Elkedjan

Mikael Rönnbro byter jobb och blir ny kedjeledare för Elkedjan. Han kommer närmast från Elon där han har varit affärsutvecklingschef. Han började på jobbet den 1 januari 2015.
Han har tidigare arbetat som vd för vitvarukedjan Elspar, som har sina medlemsbutiker inom Elkedjan, sedan 2013. Elkedjan har totalt 190 butiker och 1900 elektriker över hela Sverige.

– Det känns otroligt roligt att börja jobba med kedjefrågor igen och komma våra medlemmar närmare, säger Mikael Rönnbro. Elkedjan är i ett skede där det händer mycket. Vi har på kort tid ökat stort i antal butiker och under 2014 har vi tagit fram ett helt nytt kommunikativt koncept. Utöver vitvaror arbetar Elkedjan starkt med produktkategorierna Hem-El och Belysning, det är viktigt att kunden hittar bredden hos oss som fackhandlare.

Elkedjan bildades för snart 50 år sedan och tillsammans med Elon ingår Elkedjan i Elon Elkedjan Logistic AB, landets största inköps- och logistikkoncern för vitvaror med tillsammans över 400 butiker i landet. Elkedjan är en frivillig fackhandelskedja med 190 butiker och 1900 elektriker i hela Sverige. I produktsortimentet finns vitvaror, hem-el och belysning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11