23948sdkhjf

Mat på jobbet blir Convini

Mat på Jobbet, som arbetar med måltids- och cafélösningar till arbetsplatser, byter namn till Convini. Bakgrunden är en sammanslagning av två koncept.
Dotterbolaget Convini Kaffe inlemmas och det innebär att det nya bolaget blir en fullserviceleverantör av mat och dryck på arbetsplatsen. Det fullständiga namnet blir Convini – Mat och Kaffe på jobbet. Mat på Jobbet startades 1995 och dotterbolaget Convini Kaffe startade 2012, med fokus på cafélösningar.

– Vårt nya namn och varumärke Convini skapar möjligheter att växa på nya marknader och sammanslagningen av våra mat- och dryckeskoncept gör att vi nu kan erbjuda en helhetslösning till arbetsplatser. Vårt starka erbjudande kommer att vässas ytterligare framöver genom samarbeten och närliggande tjänster, säger Jonas Kaveryd, vd för Convini Sverige.

Idag har bolaget cirka 100 anställda, över 1 300 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på över 200 miljoner kronor. En omsättning som har fyrdubblats de senaste 10 åren. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg, Borås och Malmö med omnejd. Planer finns på att expandera, både på orter där företaget redan är etablerat men även utanför Sveriges gränser.

Convini installerar och fyller på kylar, frysar, betalsystem och kaffemaskiner med mat och dryck på arbetsplatsen. Kunderna besöks och får påfyllning ur ett sortiment av frukostprodukter, färdigrätter, mellanmål samt kalla och varma drycker. De anställda på företaget får ett Convini-kort för att kunna handla i butiken, alternativt använder appen. Butiken är
öppen dygnet runt och var och en betalar för egen konsumtion via eget bankkonto varje månad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064