23948sdkhjf

Point byter namn

Betallösningsföretaget Point Transaction Systems AB som sedan 2011 ingår i Verifonekoncernen, byter nu namn till Verifone Sweden AB.
Namnbytet innebär att företaget fullt ut blir en del av den globala Verifone-koncernen.
"Med det nya varumärket vill företaget visa på sitt engagemang för sina kunder i en tid då handel och betalningar ständigt utvecklas" skriver Point i ett pressmeddelande.

Point skriver att namnbytet är en logisk fortsättning på den process som inleddes 2011 då Verifone förvärvade Point-gruppen.

– Det är drygt tre år sedan vi blev en tydligare del av Verifone säger Jonas Rörsgård , vd för Verifone Sweden AB f d Point Transaction Systems AB. Under åren som gått har vi blivit en allt tydligare del av koncernen och integrationen har mer och mer lett till den win-win situation som vi en gång såg var möjlig. Point har fått access till nya produkter och lösningar samtidigt som VeriFone kunnat rulla ut vårt tjänstekoncept i olika delar av världen. Att nu ta nästa steg i denna process och även ta Verifones namn och varumärke känns naturligt. Att varumärkesbytet dessutom är en del av en förändringsprocess inom hela koncernen känns rätt.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Samarbete och pandemi islossning för snabbväxande skokedja
De är finalister i ”Årets Centrumutvecklare 2023”
Debatt: Agera nu för att skydda varumärket i den virtuella världen
Mekonomen stänger i Finspång
Hööks testar breddad pop up i Nordstan
Här öppnar Gina Tricot outletbutik
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125