23948sdkhjf

De blev Pressbyråns främsta köpmän

Årets köpmän i Pressbyrån blev Ulrika Eriksson-Kastoun och Emilé Kastoun, som är franchisetagare i Pressbyråbutiken i Erikslund, Västerås. De utsågs vid Reitan Conveniences årliga riksmöte som hölls i Malmö, i helgen.
När vinnarna utses mäter man ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet. De butiker som är med och kandiderar är bäst inom samtliga områden. Mätningen sker över hela året och man undersöker fokus och kvalitet kontinuerligt.

– ­Att lyfta fram och hylla personer inom företaget som presterat bra under året är en del av vår företagskultur. Vår framgång ligger i att vi lyckas hitta duktiga och drivna köpmän som hela tiden visar att ingenting är omöjligt. Med priset ”Årets köpman” vill vi visa att vi uppskattar deras hårda arbete, och vinnarna och alla nominerade är verkliga förebilder som motiverar andra köpmän i organisationen, säger Magnus Carlsson , vd Reitan Convenience Sverige.

”Denna butik är facit när det gäller merförsäljning och kundbemötande. Att ständigt få varje kund att känna sig unik, ökar hela tiden kundtillströmningen. Hit längtar man som kund. Dessa två köpmän överträffar ständigt sig själva”, skrev juryn i sin motivering.

– Under prisceremonin när vi hörde våra namn ropas upp blev vi fantastiskt glada, det betyder verkligen mycket för oss att vinna denna utmärkelse. Det är ett kvitto på att vårt engagemang och det sätt vi driver vår butik på är betydelsefullt, vilket självklart är roligt, säger Ulrika Eriksson-Kastoun och Emilé Kastoun.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078