23948sdkhjf

Bokjätten lanserar medlemsklubb

På torsdag lanserar Akademibokhandeln sin nya medlemsklubb. Boktips, "vänpriser", författarevenemang och en digital tidning för läsroade är några av medlemsförmånerna.
– Våra kunder har länge efterfrågat en medlemsklubb som handlar om böcker och läsning. Därför är vi stolta att kunna presentera Akademibokhandelns Vänner som ska inspirera, engagera och sprida läsglädje runt om i Sverige, säger Cecilia Helsing , marknadschef på Akademibokhandeln.

Medlemsklubben fokuserar på kommunikation i digitala kanaler. Inloggad kan medlemmen se sina medlemserbjudanden och tidigare köp.

– Via digitala kanaler får vi möjlighet att nå våra kunder med relevant kommunikation i de kanaler de föredrar att möta oss. Samtidigt gör vi miljön en tjänst då vi väsentligt minskar antalet trycksaker. Vårt mål är helt enkelt att ge ett större värde till våra kunder och bli mer träffsäkra i kommunikationen, säger Cecilia Helsing.

Kostnadsfri och kortfri ger medlemsskapet förmånliga priser, skräddarsydda erbjudanden, inspiration, tillträde till medlemsevenemang och kundtidningen Läs i digitalt format.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063