23948sdkhjf

Senaste Dagens Handel lyfter nytänk

Det finns många butiker och företag som går ifrån invanda mönster och börjar tänka i nya banor. Flera av dem presenteras i Dagens Handel nummer 15 som är ute nu.
I Hovås utanför Göteborg har man verkligen tänkt nytt redan från planeringsstadiet. Läs reportaget om hur fastighetsägarna jobbar tredimensionellt och småbutiker öppnar i bottenvåningarna i den nya stadsdelen som växer fram.
Vi visar också bilder på nyöppnade Mall of Scandinavia, där vi denna gång presenterar gallerians allmänna ytor och det yttre. Enligt arkitekt Gert Wingårdh ska den inre miljön vara "selfievänlig".

Nytänk är också när prylarna börjar snacka om varandra - eller Internet of things. Dagmar Forne har intervjuat Stefan Spendrup. Nordenchef på Soti om hur man kan använda de möjligheter som den nya tekniken erbjuder.

Personalisering är en annan form av nytänk. Att personalisera på rätt sätt är en konst. Läs om Cap Gemini consultings nya rapport.
Tänker på nytt sätt gör också e-handelsentreprenören Jarno Vanhatapio, som bland annat grundat Nelly.com och som nu har köpt Rut and circle. Försäljningen riktas nu in på wholesale och webb, med enbart en butik kvar under varumärket.

Detta och mycket annat finns att läsa i senaste numret av Dagens Handel .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063