23948sdkhjf

Skånska byggvaror in i Danmark

Skånska byggvaror köper upp en dansk leverantör av uterum och växthus. Därmed tar bolaget klivet in i Danmark.
Skånska byggvaror har avtalat att förvärva Pavillon Danmark A/S,.

Pavillon säljer och installerar – med egna montörer – uterum och växthus, paviljonger och stugor.

Pavillon har showroom i Odense, Middelfart och Osted och säljer sina produkter via hemsidan, telefon och personliga besök.

Adderar sortimentet

Genom att addera sortiment ur Skånska Byggvarors produktflora, hemleveranskoncept och affärsmodell kommer Pavillon att stärkas tror Anders Johansson Eickhoff , Skånska byggvarors vd:

- Förvärvet är nästa steg i vår nordiska satsning och en språngbräda för Skånska byggvarors expansion. Efter vårt förvärv av Grönt fokus 2012 och vår framgångsrika försäljningsutveckling i Norge ser vi fram emot att ännu en gång ta vårt affärskoncept till en ny marknad. Vi ser goda förutsättningar att expandera starkt inom ramen för Pavillons väletablerade varumärke i Danmark.

Huvudkontor i Odense

Pavillon Danmark A/S startade 2000 och har huvudkontor i Odense. Pavillon har sammanlagt tolv medarbetare.

- Vi är glada över att bli en del av Skånska Byggvaror och deras förmåga att snabbt växa och utveckla marknaden. En förmåga vi sett i både Sverige och Norge som kommer att stärka Pavillons varumärke ytterligare i Danmark. Tillsammans med Skånska Byggvarors framgångsrika sortiment och leveranskoncept ser vi fram emot att förstärka Pavillons position, säger Jan Ladefoged , daglig ledare i Pavillon Danmark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093