23948sdkhjf

Så ska julen räddas för sena shoppare

Det är inte många dagar kvar till julafton och det är snart för sent att e-handla julklapparna. Men en grupp butiker i centrala Stockholm löser de sena shopparnas problem med smarta hemleveranser.
Nu erbjuds sena julklappsköpare i Stockholm en ny shoppingupplevelse – att urba julen. Med den nya tjänsten Urb-it är det möjligt att handla julklappar från butiker i Bibliotekstan online och få sina paket överlämnade där man vill, precis när man vill, inom en timme.

Fram till och med den 23 december kommer det vara möjligt att beställa julklappar från utvalda butiker i Bibliotekstan på urbajulen.se eller bibliotekstan.se och få dem personligt överlämnade av en urber. Redan inom en timme (eller en annan tid som passar) och till och med på självaste julafton. Det är också möjligt att följa sin urber i realtid via Urb-its app.

– Vi är glada över samarbetet med Urb-it och ser det som en utmärkt möjlighet för Bibliotekstans butiker att kunna erbjuda en extra personlig service till sina kunder. Att utforska nya kanaler för att utöka erbjudandet ligger helt i linje med Bibliotekstans strategi, säger Louise Kihlberg , marknadschef på Hufvudstaden.

Att handla sina julklappar med Urb-it är möjligt vart man än befinner sig så länge det är innanför tullarna i Stockholm eller i Hammarby Sjöstad och kostnaden ligger på 129 kronor. Butikerna som ingår i samarbetet är: Filippa K, Gant, Marc by Marc Jacobs, Hope, Houdini, J. Lindeberg, Koloni, Day Birger et Mikkelsen, Hackett, Efva Attling, Happy Socks, Floristkompaniet, Carin Wester, BLK DNM och Livly.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063