23948sdkhjf

Full fart på mellandagsreorna

Mellandagsreorna är nu i gång. Många startade redan på juldagen, bland annat elektronikhandeln som mätte upp årets största handelsdag på juldagen.
För just elektronikhandeln har det blivit något av en tradition att starta mellandagsreorna redan tidigt på juldagsmorgonen. Och i år var inget undantag. Både Elgiganten och Media markt rapporterar om långa ringlande köer innan varuhusen öppnade.

– Trots en succébetonad Black Friday i ryggen tangerar vi fjolårets rekordstarka omsättning under juldagen, som därmed befäster positionen som vår starkaste handelsdag under hela året, säger Niclas Eriksson , vd på Elgiganten.

Samma tongångar är det på Media markt.

– Juldagen har historiskt sett varit vår starkaste försäljningsdag och i år kan vi redovisa den bästa reastarten någonsin, säger Per Kaufmann, vd på Media markt, som också berättar att även e-handeln ökade under juldagen och förväntas slå föregående års försäljning.

För att klara kundanstormningen hade man satt in extrapersonal och utökat öppettiderna på samtliga varuhus. På Media markt i Barkarby utanför Stockholm tredubblade man personalstyrkan för att kunna bemöta kunderna under årets största readag.

Främst var det TV-apparater, hörlurar och mobiltelefoner som kunderna ville fynda.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097