23948sdkhjf

Zlatan lanserar sportdryck

Efter succén med en egen parfym fortsätter Zlatan Ibrahimović att sätta sitt namn på egna produkter. Nu lanseras två sportdrycker som har tagits fram i samarbete med fotbollsstjärnan.
Redan när Zlatan Ibrahimović inledde sitt samarbete dryckesmärket Vitamin Well för ett och ett halvt år sedan, hade han ett tydligt mål – att göra en egen sportdryck. Och nu lanseras drycken i två varianter, en med och en utan socker, anpassad för hårt tränande.

– Jag har alltid tränat mycket men har inte hittat någon dryck som funkat optimalt. Hittar man inte det man behöver så får man fixa det själv, säger Zlatan Ibrahimović i ett pressmeddelande.

Den nya drycken, VW+, innebär att Vitamin Well nu går in i ett nytt segment med renodlat sportdryck, som komplement till de vitamin- och mineralberikade drycker som har blivit företagets signum.

– Vid framtagning av funktionella drycker är det ofta en kompromiss mellan vad som är optimalt innehåll och vad som är gott. Med VW+ har fokus enbart varit att göra en optimal sportdryck, säger Jonas Pettersson , vd och medgrundare av Vitamin Well.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079