23948sdkhjf

Gym ökar stadspulsen i Sundsvall

Gym har blivit populära hyresgäster i gallerior. De ökar folkströmmarna och bidrar till liv och rörelse under en stor del av dygnet. Nu är det dags för ytterligare en etablering, i centrala Sundsvall.
Gymkedjan Fitness24Seven flyttar in i Sundsvallsgallerian In. Öppning sker till våren och nu investerar kedjan 6,5 miljoner i den 1 450 kvadratmeter stora träningslokalen. Här kommer Sundsvallsborna att kunna träna med med utsikt mot Selångerån, de lokaler som tidigare var Hemköps.

Bidrar till liv i Stenstaden

Fastighetsägaren Diös ser gymetableringen som viktig, inte bara för gallerian utan för hela staden och hoppas att gymmet blir en naturlig mötesplats i Stenstaden. Att kedjans affärsidé, som namnet Fitness24Sevens antyder, är träning dygnet runt veckans alla dagar passar då bra in i strävan att öka pulsen i stan.
–Vi arbetar aktivt med stadsutveckling på alla våra orter för att bidra till ett attraktivt och levande centrum, säger Gabriel Larsson , chef Diös Retail och fortsätter:

– En viktig framgångsfaktor för de nya etableringar som sker i våra gallerior är de nyinrättade retail-teamen; där förvaltare, uthyrare, projektledare och centrumledare jobbar tillsammans för att bland annat stärka varje gallerias unika butiksmix.

LÄS MER OM STADSLIV OCH HANDELNS BETYDELSE FÖR STADSKÄRNAN I NÄSTA NUMMER AV DAGENS HANDEL, UTE HOS PRENUMERANTERNA OM KNAPPA 14 DAGAR!

Vill du läsa Dagens Handel på papper - klicka här för prenumeration:

https://www.kundservice.net/index.aspx?Product=DAH

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.114