23948sdkhjf

Spelkonsoler och smartphones under granen

VR-glasögon säljer bra, men tillgången är lite klen. I stället är det spelkonsoler och smartphones som regerar bland Media Markts julklappskunder.
Med bara några dagar kvar till julafton avslöjar Media Markt vilka hårda klappar som kommer att ligga under svenskarnas julgranar på lördag. Även i år är storsäljarna spelkonsoler och smarta telefoner. Andra populära julklappar är Google Chromecast och hörlurar.

– Försäljningen sedan Black Friday visar tydligt vilka julklappar som kommer att delas ut på julafton. Precis som tidigare år är en av de mest populära julklapparna Sonys PlayStation 4 (paket med två handkontroller). Detta tycker vi är jättekul eftersom Media Markt har valt att fokusera på gamingområdet de senaste åren. Att trenden fortfarande håller i sig visar på att vår satsning är helrätt, säger Anna Sjödin , kommunikationschef på Media Markt .

Förutom spelkonsoler kommer många klappar under granen i år innehålla en iPhone 7, Google Chromecast, Battlefield 1, hörlurar från Marshall och elektrisk tandborste. Det visar statistik från Media Markts 27 varuhus och deras webbshop.

– Även årets julklapp* VR-glasögon har efterfrågats av kunderna i varuhusen. Dock så har tillgången till produkterna varit begränsade men intresset för fenomenet VR har blivit väldigt stort, säger Anna Sjödin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047