23948sdkhjf

Indiska rekryterar toppkraft

Livsstilsföretaget Indiska fortsätter att rekrytera starka profiler till ledningsgruppen. Det senaste tillskottet heter Tony Wester och han tillträder som försäljningschef i början på nästa år.


Indiska skriver i ett pressmeddelande att de under året har rekryterat en rad starka profiler till ledningsgruppen. De har bland annat ny inköpschef, visualchef, kreativ chef och marknadschef på plats.

Senaste tillskottet heter Tony Wester och tillträder som försäljningschef hos livsstilsföretaget. Han kommer senast från tjänsten som vd på WeSC, och har även en lång bakgrund från Gant där han bland annat var huvudperson för förändringsarbetet från franchise till egen retail.

- Indiska befinner sig i en väldigt spännande fas och jag tror enormt mycket på den tillväxtresa företaget nu är mitt uppe i. Jag ser fram emot att bli en del av den här resan och detta hundra år gamla företag, säger Tony Wester.

Under sin tid på Gant var Tony bland annat ansvarig över retail, wholesale och e-handel och gick från butik vidare till försäljningschef och vd för GANT Sweden.

- Tony Wester har en lång och gedigen erfarenhet inom försäljning och har en djup och bred kompetens att bidra med. Vi har under det senaste året gjort ett enormt arbete för att stärka vårt kunderbjudande och Tony Wester kommer att vara en viktig person att implementera detta i butikerna. Vi har en otrolig potential i våra 91 butiker och vi är glada att Tony ansluter sig till den resa vi just nu befinner oss i, säger David Rönnberg , vd Indiska.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063