23948sdkhjf

Hon basar över Bromma Blocks

Sanna Sultan tillträder som ny centrumchef för Bromma Blocks. Hon kommer närmast från tjänsten som t.f. marknadsansvarig för handelsplatsen och har tidigare arbetat som marknadschef på Unibail-Rodamco med köpcentrum som Nacka Forum och Nova Lund.
Sanna Sultan tillträdde som centrumchef för Bromma Blocks 1 januari 2017.

– Jag ser fram emot att vidareutveckla Bromma Blocks erbjudande och arbeta med de utmaningar som branschen nu möter, där hållbarhet och upplevelse i allt större utsträckning hamnar i fokus och förändrar konsumenternas köpbeteende. Vi ser att handelsplatser fortsatt kommer utvecklas till mötesplatser där mer än själva shoppingen krävs för att attrahera konsumenterna, säger Sanna Sultan i ett pressmeddelande.

Hon framhåller att man på Bromma Blocks jobbar kontinuerligt med att leda konceptet ”shoppa lugnt i en skönare atmosfär” i bevis och berättar om en ljusterapikampanj som gjorts denna vinter, där man skapat en lugn ljus, grön oas där man kan ta en paus i shoppandet.

– Det är precis den typen av initiativ som jag ser fram emot att vidareutveckla, säger Sanna Sultan.

Det sker samtidigt flera förändringar på och omkring Bromma Blocks. Handelsplatsen byggs ut med det långsiktiga målet att integrera den i stadsbilden. Tvärbanan förlängs in på och igenom området. ICA Fastigheter och Swedavia bygger till och bygger nytt. Stockholms stads satsar på gång- och cykelvägar längs Ulvsundavägen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063