23948sdkhjf

Varuhus håller idrottsgala

Lördag den 28 januari blir det världspremiär för en ny typ av idrottsgala. En tävling med stjärnor som Susanna Kallur, Sofie Skoog och Emma Green hålls inne i Bauhaus varuhus i Bromma.
– Det blir verkligen något annorlunda, säger Susanna Kallur om att tävla bland kunderna på ett byggvaruhus.Hon tävlar i favoritdistansen 60 meter häck, som hon har världsrekord på.
– Vi på Bauhaus tycker att idrott och sport är något som är otroligt viktigt, både för den enskilde personen och samhället. Just friidrott tycker vi passar väldigt bra då det är en sport som passar och tilltalar alla. Sedan 2015 är vi titelsponsor för Bauhaus-galan och därför känns det mycket kul att nu utöka vårt engagemang genom Bauhaus-galan Indoor, säger marknadschefen Johan Saxne.

Svensk Friidrotts generalsekreterare Stefan Olsson välkomnar också initiativet:
– Vi är väldigt glada över att vår huvudsponsor Bauhaus tar ännu ett grepp för att stärka friidrotten i Sverige. Att man dessutom gör det på ett sådant här nydanande sätt är särskilt roligt.

Bauhaus-galan Indoor blir en kompakt tävling. Banorna byggs i varuhuset i Bromma under natten till lördagen. Under två timmar på eftermiddagen den 28 januari får kunderna se lopp på 60 meter och 60 meter häck samt tävlingar i höjd och stav mitt bland inköpen. Varuhuset håller nämligen öppet som vanligt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063