23948sdkhjf

Collector tar in Wrapp

Collectors kortkunder kan nu koppla sina bank- och kreditkort till lojalitetsappen Wrapp och få personliga erbjudanden, belöningar och pengar tillbaka från sina favoritbutiker och företag.


Detta framkommer av ett pressmeddelande.

Wrapp-appen ger bankens kunder möjlighet att shoppa smartare eftersom appen tar vara på personlig data och utifrån den börjar leta erbjudanden som stämmer överens med användarens köpmönster.

- Collector är mycket glada för samarbetet med Wrapp som ger våra kunder mervärden på sina kort. Att få erbjudanden vid upprepade köp och cashbacks skapar kundtillfredsställelse. Wrapp har dessutom gjort en riktigt bra app. Den är överskådlig, snygg och lätt att använda, säger Lena Apler , grundare och styrelseordförande för Collector Bank i pressmeddelandet.

Wrapp-appen gör ett betalkort smarare, genom att exempelvis ge pengar tillbaka efter ett restaurangbesök.

För handlaren innebär detta en möjlighet att uppmärksamma och belöna sina kunder när de handlar över en viss summa, vilket bidrar till fler nöjda och återkommande kunder.

Wrapp har sedan lanseringen med svenska Nordea i november 2015 ökat stadigt med både fler användare och butikskedjor. Idag samarbetar Wrapp med cirka 200 antal varumärken, några av dessa är Gina Tricot, H&M, CDON.COM , City Gross och Espresso House.

- Det är mycket som händer på Wrapp just nu och vi är förväntansfulla inför framtiden, som vi är glada att dela tillsammans med Collector som en av våra samarbetspartners. För Collector innebär samarbetet ett innovativt sätt att arbeta med kundlojalitet som en av sina drivkrafter, säger Aage Reerslev, medgrundare och vd på Wrapp.

I november 2016 avslöjade Wrapp att Collector är en av deras sex nya bankpartners som lanseras under 2017.

Tidigare har Wrapp lanserat tillsammans med Nordea Finland, Länsförsäkringar och Danske Bank.

Under de kommande veckorna kommer även alla med kort från Sodexo, Danske Bank samt finska Aktia att kunna använda tjänsten.

Detta innebär att närmare 40 procent av Sveriges och Finlands kortanvändare har möjlighet att koppla sina bankkort till Wrapp.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094