23948sdkhjf

Önska öppnar i Femman

Butikskedjan Önska öppnar en ny butik i Femman i Nordstan. Det blir porslinskedjans första etablering i Göteborg.

I ett pressmeddelande skriver fastighetsägaren Hufvudstaden att öppningen breddar Nordstans heminredningserbjudande.

"Med över 100 välkända varumärken, som Rörstrand, Le Creuset, Georg Jensen och Eva Solo, erbjuder Önska ett brett sortiment inom glas, porslin och köksutrustning. Butiken öppnar på Femmans nedre plan och blir Önskas första butik i centrala Göteborg."

Önska har ett 40-tal butiker från Boden i norr till Ystad i söder.

– Det är väldigt roligt att kunna utöka vår starka närvaro runtom i landet med vår allra första citybutik. Kombinationen av Femmans läge och butiksmix känns perfekt för oss och vi ser fram emot att välkomna både nya och gamla kunder, säger Lotta Andrén på Önska i pressmeddelandet.

Vidare skriver Hufvudstaden att Femman är i sluttampen av en helrenovering som planeras vara klar lagom till sommaren 2017.

- Femman ska vara en lustfylld shoppingupplevelse för hela familjen. Tillsammans med befintliga hyresgäster som Rituals, Granit, Indiska och Femman Blommor gör Önska Femman till en stark inredningsdestination – oavsett om man precis har flyttat in i ett nytt hem, vill förnya sitt nuvarande eller bara är ute efter en present, säger Cathrine Söderström, Chef affärsutveckling butik Göteborg på Hufvudstaden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078