23948sdkhjf

Mer av Netonnet i Uppsala

Idag öppnar Netonnet sin andra lagershop i Uppsala: en i raden av gamla SIBA-butiker som nu omvandlas till det nya konceptet.

Kedjans etablering i Stenhagen blir studentstadens andra lagershop .
– Uppsala är Sveriges fjärde största stad med ett starkt näringsliv och två stora attraktiva universitet. Kommunen beräknas växa med tusentals fler invånare och sägs vara Sveriges mest expansiva kommun. Det gör att orten lämpar sig perfekt för en starkare närvaro av Netonnet, säger Urban Solander, försäljningsdirektör Netonnet Group.
Lagershopen i Stenhagen den före detta SIBA-butiken som fått sig en rejäl omvandling och make-over. Lagershopen leds av Aron Branteström som var med och startade Netonnet i Fyrislund, 2010.

Sju höstpremiärer
Expansionen av kedjans varumärke inleddes maj förra året.

Med sju premiärer av nya shopar i höstas, och med dagens inräknat har koncernen idag totalt 25 lagershopar (tjugofyra i Sverige och en i Norge).

Svenskt och norskt

Till våren kommer ytterligare SIBA-butiker att omvandlas till lagerhopar. Näst på tur står butikerna i Haninge, Kungens Kurva, Infra City, Karlstad, Falun och Gävle. Också de norska SIBA-butikerna Liertoppen och Alnabru kommer att omvandlas.

Netonnet-fakta:
1999 öppnade Netonnet sin första hemsida, i Sverige
2001 öppnade första lagershopen, i Borås
2006 norsk hemsida och i november samma år öppnades den öfrsta norska lagershopen, i Sandnes
Omsätter över sex miljarder kronor, med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079