23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Dagens Handel
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Brödtillskott i Stockholms Gallerian

Stenugnsbageriet Fabrique öppnar i Gallerian på Hamngatan ii Stockholm.

Fabrique startade 2008 och har alltid haft surdegsbrödet ytterst på brödspaden. Fabrique startades av makarna Charlotta och David Zetterström som började med ett litet hål i väggen på Scheelegatan, till att nu ha butiker och bagerier runt om i hela Stockholm, på Gotland och i London.

–  Fabrique är en starkt etablerad stockholmsfavorit och det känns väldigt roligt att välkomna dem till Gallerian, säger Henriette Johansson, marknadsområdeschef, Urban Escape.

Under hösten har Gallerian utökat på matdelen. I oktober presenterades caféet Le Croissant som nykomling ochfyra mobila kök i form av food trucks. Hawaii Poké med trendiga snabbmaten poke bowls har flyttat in. Under våren blir det än mer nytt på matområdet i samband med öppningen av den nya ingången från Brunkebergstorg, med invigning den 23 mars. 

BREAKING
{{ article.headline }}
0.132