23948sdkhjf

UPS i etiktoppen

Logistikbolaget UPS har för elfte året i rad utsetts till ett av världens mest etiska företag. Utnämningen kommer från Ethisphere Institute.

– För oss innebär etiska affärsmetoder att man står fast vid sina principer och håller sitt ord, i alla led av organisationen. Det omfattar allt från ett aktivt hållbarhetsarbete till hur vi kan bidra till samhället och lokalt där vi har verksamhet. Vi jobbar hårt med att bibehålla hög etisk standard inom hela verksamheten och över hela världen. Det är en del av företagskulturen, säger Mohammed Azam, chief compliance officer på UPS.

I ett pressmeddelande lyfter bolaget fram flera utmärkelser på senaste tiden, alla med hållbara förtecken i vid mening.

- De senaste åren har vi märkt en förändring i samhällets förväntningar, förändringar i regler och lagar och i det geopolitiska klimatet. Vi ser hur företag som blir belönade reagerar. De tar sitt ansvar inför dessa utmaningar. De investerar i lokalsamhället, över hela världen. De välkomnar mångfald och är inkluderande och har stark fokus på CSR. Stort grattis till alla på UPS från oss, säger Timothy Erblich, chief executive officer för ethisphere.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094