23948sdkhjf

Här öppnar skönhetspalatset

Skönhetskedjan tog chansen att komma över en perfekt lokal i Femman som håller på att byggas om till Göteborgs hetaste handelsadress. På torsdagskvällen öppnar flaggskeppsbutiken.

Skönhetskedjan Kicks med över 250 butiker i Sverige, Norge och Finland storsatsar nu på att skapa ett skönhetspalats i centrala Göteborg.

– Den fysiska handeln går allt mer mot upplevelse, säger Gina Azaric, nordisk marknadsdirektör på Kicks till dagenshandel.se.

Entusiastiskt beskriver hon den nya flaggskeppsbutiken - en inspirerande mötesplats med fokus på välbefinnande där det ska finnas frisör, nagelstudio, skönhetsbehandlingar, en studio för att fixa ögonbryn och fransar, och att få en festmakeup till kvällen.

– Butiken känns som en kartong med underbara godispraliner  det är svårt att välja bland alla härliga tjänster, säger  Gina Azaric.

Utbudet av produkter blir även det imponerande stort, genom att e-handeln är totalt integrerad i butiken finns det tillgång till hela sortimentet på 25 000 artiklar. Hemleverans eller leverans till butik ordnas snabbt.

En självklar del i konceptet är också inspiration via sociala medier. På butikens skärmar kommer instagramflödet att exponeras för en total aktualitetskänsla.

Att den första butiken hamnade i Femman beror på att den gallerian just nu håller på att omdanas. Invid den gamla Kicksbutiken blev mer yta ledig och därför tog man chansen att låta Skönhetspalatsset breda ut sig på 1100 kvadrat.

Ambitionen är att det så småningom ska bli fler Kicks av den större modellen i Norden.

Fakta: Kicks har cirka 250 butiker i Sverige,Norge och Finland.

Källa: Kicks

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11