23948sdkhjf

Sundbyberg får bokhandel

Klackenbergs bokhandel flyttar in på Sturegatan 27 i centrala Sundbyberg.

 Sundbybergs stadskärneförening skriver i ett pressmeddelande att utbudet i stadskärnan nu ska kompletteras med Klackenbergs Böcker & Papper.

Butiken öppnar inom kort på Sturegatan 27.

Klackenbergs Böcker & Papper beskrivs som lokal och personlig, med ett brett sortiment av böcker, kontorsvaror, finare pappersvaror och presenter för både barn och vuxna.

– Vi har under en längre tid tittat på möjligheten att etablera oss i Sundbyberg och när denna möjlighet dök upp kändes det rätt. Sundbyberg är i ett expansivt skede med både nya arbetsplatser och bostadsutbyggande och samtidigt saknas det en bokhandel så det var inget svårt beslut att ta, säger Dag Klackenberg som tillsammans med sin fru Madeleine Klackenberg driver familjeföretaget.

Madeleine Klackenberg framhåller att familjens butik är känd för vara en lokal, annorlunda och personlig bokhandel. 

Sundbybergs stadskärneförening tror att en bok- och pappershandel är ett bra komplement till stadskärnans befintliga utbud som kommer att betyda mycket för Sundbyberg.

- I föreningen arbetar vi för att skapa en attraktiv och innehållsrik stadskärna så vi är väldigt glada att kunna hälsa Klackenbergs Böcker & Papper välkomna hit, säger Christina Blomberg ordförande i Sundbybergs stadskärneförening.

Utbudet har under senaste tiden breddats i Sundbybergs stadskärna med bland annat Safety Financial Services som ligger granne med Klackenbergs nya lokal. Safety Financial Services erbjuder vardagsnära betalningstjänster (kassasgirot), valutaväxling och utlandsbetalningar.

Dessutom har en ny restaurang öppnat på Nybergs Torg. Den heter BAHLNA och  serverar Eretriansk och Etiopisk mat.

Sundbybergs stadskärneförening med varumärket Köpstråk Sundbyberg arbetar för att öka attraktionskraften och lönsamheten för stadskärnan och dess verksamheter. Föreningen arbetar för en god samverkan mellan staden, fastighetsägarna, näringsidkarna och övriga stadskärneintressent

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065