23948sdkhjf

Stoppa Stureplanerna öppnar kontor på Stureplan

Ett mobilt kontor öppnas där stockholmarna ska få information om planer och alternativ.

Fastighetsägarens och stockholmspolitikernas planer på att omdana Sturegallerian har mött kraftiga protester från både handlare och allmänhet. PG Nilsson, grundare av Svenska Brasserier är en samlande kraft i kampanjen.

- Många stockholmare känner inte till fastighetsägarens planer på att riva och bygga om Stureplanskvarteret. Detta är ett sätt för oss att informera om stureplanerna och samtidigt visa att det går att förbättra Stureplanskvarteret utan massrivningar, säger han.

I ett pressmeddelande skriver företrädare för kampanjen att stockholmarna iIdet mobila kontoret kommer att kunna få information om Stureplanerna och det alternativa förslaget som visar att allt förbättringar av Sturegallerian som fastighetsägaren vill skapa går att åstadkomma utan massrivningar.

– Mot bakgrund av det stora motståndet mot Stureplanerna är det viktigt att ha en ordentlig diskussion om utvecklingen av kvarteret och att ge möjlighet för alla stockholmare att tycka till om planerna för Stureplan, säger PG Nilsson

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062