23948sdkhjf

Vaimo i shoppingtagen

IT-lösningsföretaget Vaimo förvärvar Notitium, ett svenskt företag som levererar IT-lösningar för hantering av produktinformation .


Syftet med förvärvet är att stärka erbjudandet inom PIM- och omnikanal-lösningar. Vaimos erbjudande inom PIM, som riktar sig mot den globala marknaden, omfattar nu både PIM-lösningar från inRiver och Akeneo.

IT-lösningsföretaget Vaimo förvärvar Notitium ett svenskt företag som levererar IT-lösningar för hantering av produktinformation .

–Att förvärva Notitium är ett viktigt strategiskt steg som innebär att vi ytterligare utökar och förbättrar vårt omnikanal-erbjudande gentemot våra befintliga och potentiella kunder inom B2B och B2C såväl i Sverige som övriga världen, säger David Holender, vd på Vaimo i ett pressmeddelande.

Han framhåller att efterfrågan på lösningar för att hantera produktinformation ökar kraftigt och att Vaimos lösningar kan implementeras separat eller som en del av en e-handelslösning på Magento Commerce-plattformen hos både befintliga och framtida kunder, 
Magnus Bengtsson, vd på Notitium säger att Notitium bland annat har utvecklat specialanpassade PIM-lösningar för livsmedelsföretag och handel.
I pressmeddelandet skriver Vaimo att förvärvet av Notitium följer det tidigare kommunicerade strategiska partnerskapet med InRiver.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094