23948sdkhjf

Adyen lägger in överväxel

Betalplattformen Adyen lanserar nu Marketpay. Det är en skalbar lösning för att stötta stora internationella marknadsplatser på nätet och underlätta deras expansion till nya marknader.

I ett pressmeddelande skriver Adyen att lösningen bland annat möjliggör en automatiserad screening och registrering av säljare, betalmetoder anpassade efter lokala marknader och flexibla utbetalningsmetoder.

 Lösningen är också tänkt att underlätta för marknadsplatserna att enkelt godkänna nya säljare och att tillgodose såväl konsumenter som säljares behov av smidiga betallösningar. När en marknadsplats expanderar internationellt tillkommer utmaningar så som lagar och förordningar, kulturskillnader och val av betalmetoder.

– Som plattforms- och betalningsexperter har vi byggt Marketpay för att förenkla registreringen av säljare samtidigt som vi hanterar komplexiteten kring betalningarna, så att marknadsplatserna kan fokusera på tillväxt, säger Jussi Lindberg, affärsutvecklingschef på Adyen.

Den nya lösningen är implementerad av bland andra GoFundMe som är världens största sajt för donationsinsamling,

Lösningen gör det möjligt för användarna att säkert och smidigt donera till både lokala och globala initiativ med en mängd olika valutor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063