23948sdkhjf

De är bäst i köpcentrumvärlden

På måndagskvällen hölls en galakväll på Sweden Urban Arena. Där utsågs köpcentrumvärldens vinnare i fem kategorier.


Vinnare i kategorin Årets bästa köpcentrum är Mall of Scandinavia som ägs av Unibal-Rodamco.
Juryns motivering:
”Genom satsningen flyttar centret gränserna och höjer ambitionsnivån för köpcentrumbranschen i Sverige. Centret uppvisar enastående kvaliteter i stort som smått utan att ge avkall på de grundläggande egenskaper som ett väl fungerande köpcentrum måste ha. Genom programmet ”Four Star” skapar man sig ett verktyg för kvalitetssäkring mot besökare och hyresgäster i den löpande verksamheten. Mixen av butiker, restauranger, entertainment och service är mycket imponerande och med många koncept unika för centret. Den höga ambitionen och det framgångsrika programmet med arbete åt nyanlända som genomförs tillsammans med hyresgästerna förtjänar en extra eloge. Ambitionerna har lett till mycket starka besöksflöden på kort tid och många positiva omnämnanden bland besökare och i branschen. Mall of Scandinavia tar Sverige till en tätposition inom shoppingcenters inte bara i Sverige och Norden utan också i Europa.”


Tävlingen för Årets köpcentrum har ett nytt upplägg, med fler kategorier och fler awards. Bland de nominerade i respektive kategori utses finalisterna och delges en Gold Award. Därefter koras vinnaren av utmärkelsen: Sveriges bästa köpcentrum 2017.
Nytt för i år är att juryn valt att ge ytterligare ett köpcentrum en speciell utmärkelse för gott arbete, en så kallad ”Commendation”. Vinnare av detta pris gick i år till Gränbystaden.


Vinnare i övriga kategorier 2017 är:
Bästa centrumchef; Niklas Blonér och Joachim Hero, Väla köpcentrum.
Bästa hyresvärd; Jernhusen,
Bästa hyreskoncept; Holy Greens
Bästa konsult; ElinderSten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.688