23948sdkhjf

Städhjälp blir årets leksak

Dusty the Super Duper Garbage Truck fick flest röster av juryn.

Årets jury från Lek- och Babybranchen beskriver Dusty the Super Duper Garbage Truck som ”rolig” och ”unik”.

En genialisk kombination av sopbil och städhjälp, skriver man bland annat i vinnarmotiveringen. Lek med Dusty och låt honom sedan hjälpa dig att städa upp genom att tugga i sig dina mindre leksaker. Dusty har även en mängd roliga ljud och han pratar svenska.

Förutom Årets leksak utses också vinnare i klasserna: "Årets Småbarnsleksak", "Årets Förskolebarn", "Årets Skolbarn" samt "Årets Innovativa Leksak".

Årets Småbarnsleksak 02 år

Brio Ball Pounder.

Denna roliga vidareutveckling av bultbrädan låter barnet hamra ner bollar, som sedan far iväg men stannar innan de hunnit gömma sig under soffan.”

Årets förskolebarn 35 år

Movie Moves, Blixten Mcqueen, Cars 3

Blixten är äntligen tillbaka och med denna coola produkt kan man återuppleva sina favoritscener ur filmen.”

Årets skolbarn 6–10 år

Engino skruvväxlar och kugghjul

Engino är en ny sorts byggklossar som låter dig bygga på ett nytt sätt. I asken finns ritningar till 6 modeller samt ett häfte med experiment du kan göra med modellerna.”

Årets innovativa leksak

Code-a-pillar Fisher Price

"Detta är den första leksaken för små barn som kan programmeras. Tusenfotingen består av 8 delar som har olika funktioner. Beroende på i vilken ordning dessa sätts, så kommer tusenfotingen att gå åt olika håll."

Lek & Babybranschen är branschföreningen för alla aktörer, tillverkare, grossist, importör eller återförsäljare  på den svenska marknaden för leksaker, hobby-, barn- och babyprodukter.  

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094