23948sdkhjf

KitchenTime lanserar snabbare sajt – och rekryterar chef från J.Lindeberg

Samtidigt lägger e-handelsbutiken i en högre växel och utökar leveranserbjudandet inför julhandeln.

Robotlagret ska se till att konsumenterna snabbt får sina julklappar hem till dörren. Kunder i Stockholm och Mälardalen erbjuds hemleverans samma kväll om de beställer innan 13:00. I det nya leveransutbudet finns det även möjlighet för kunder i övriga Sverige samt Norden att få leverans hem till dörren eller gratis till närmsta paketombud.

För att klara de större trafikvolymerna har KitchenTime dessutom lanserat en sajt som är fyra gånger snabbare än tidigare.

– Förväntningarna från våra kunder ökar ständigt och särskilt höga är de under julhandeln. Vi har valt att satsa på snabba och pålitliga leveranser och ett stort utbud för att hjälpa så många kunder som möjligt med att tryggt köpa klapparna att lägga under granen, säger Joel Falck, vd och medgrundare, KitchenTime i ett uttalande.

Med fokus på tillväxt rekryteras Mikael Janerås, tidigare global försäljningschef på J.Lindeberg, till KitchenTime Group som chef för just tillväxtmarknaderna.

Det känns riktigt kul och inspirerande att komma in i detta läge när julhandeln står för dörren. Samtidigt som de investeringar vi gjort under året ger oss goda förutsättningar för fortsatt expansion och lönsamhet framöver, kommenterar han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109