23948sdkhjf

Accent och Morris tecknar avtal med SAS

Medlemmarna i SAS Eurobonus ska kunna tjäna poäng på resväskor och accessoarer.

Konkret innebär detta samarbete att våra medlemmar kan dra nytta av sitt medlemskap oavsett om de är frekventa resenärer eller reser mer sällan. Det är mycket spännande att vi nu kan lansera poängintjäning vid köp av resväskor och andra produkter hos Accent och Morris, säger Hans W. Dyhrfort, Head of EuroBonus Partner Sales i ett uttalande.

Poängen samlas genom att resenärens EuroBonus-medlemskort dras i den ordinarie betalningsterminalen innan betalning. För varje 100 kronor genereras 50 Eurobonus poäng.

Venue Retail Group är Nordens största återförsäljare av resväskor och reseaccessoarer med 60 Accentbutiker i Sverige och 52 Morrisbutiker i Norge. Jonas Ottosson, vd för Venue Retail Group, menar att resenärernas upplevelse kan förbättras av den expertis som erbjuds via Accent och Morris.

Vårt sortiment bygger på funktion och en aktuell modegrad som attraherar den moderna och mobila konsumenten. Vår personal är experter på resväskor är står nu redo att hjälpa SAS-resenärer att hitta de rätt väskorna för just deras behov, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094