23948sdkhjf

Årets babyprodukt har utsetts

Det är obegripligt att ingen tänkt på detta förut, säger juryn bland annat i motiveringen.

Nuk Nature Sense är "Årets Babyprodukt 2017", enligt Lek- och Babybranschen. Nappflaskan är utformad för att efterlikna det naturliga flödet av bröstmjölk.

I världen av nappflaskor är detta nytänk värt att premiera, även om det är obegripligt att ingen tänkt på det tidigare. Därför utses Nuk Nature Sense till Årets Babyprodukt 2017, säger juryn i ett uttalande.

Dinappen finns i fyra olika storlekar med tre eller fler öppningar för bröstmjölk, ersättning, välling eller annan dryck att passera genom.

I tävlingen om Årets Babyprodukt finns det tre underliggande klasser där följande vinnare har utsetts:

Barn på väg – Baby Jogger City Tour Lux

Motivering:
Liten, ihopfälld och med en uppsjö av funktioner när den väl fälls ut kan Baby Jogger City Tour LUX användas från födseln och upp till 18 kg. Vagnens unika liggdel lyckas kombinera fullstora mått och hög komfort för bebisen med att kunna vikas samman och fällas med chassit. Dessutom kan liggdelen enkelt användas fristående tack vare smarta tassar under och inbyggt bärhandtag. Sittdelen är vändbar och kan vinklas ned till fullt liggläge. Med vagnen medföljer en resväska som vagnen ryms i hopfälld oavsett om man kör den med sitt- eller liggdel.

Säkerhet – Napup

Motivering:
Napup är utformad för att hindra barnets huvud från att falla ned mot bröstet om barnet somnar i bilen. Huvudstödet kan monteras i fram- såväl som bakåtvända bilstolar och skyddet fälls ned när barnet börjar slumra till. Fäst med tryckknappar är Napup designad för att lossa om olyckan skulle vara framme och bilen råkat ur för en kollision. Något liknande har inte funnits tidigare och förhoppningen är att produkten ska kunna ge bilkörande föräldrar bättre möjlighet att fokusera på vägen.

Sköta äta sova – Skip Hop Babysitter

Motivering:
Skip Hops tolkning av en babysitter innebär möjligheten att steglöst höja sitsen, från golvnivå upp till lagom höjd för barnet att sitta med vid matbordet med resten av familjen. Den har även en smart båge för leksaker, inbyggd vibration och fyra olika ljud som kan roa eller lugna. För den trångbodde finns möjligheten att fälla ihop Skip Hop Babysitter platt för enklare förvaring.

Lek- och Babybranschen är branschföreningen för alla aktörer, tillverkare, grossist, importör eller återförsäljare på den svenska marknaden för leksaker, hobby-, barn- och babyprodukter. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11