23948sdkhjf

Ny vd till Designtorget

Butikskedjan har ny vd med kompetens från Interflora och Odd Molly.

Alexandra Wahlqvist har utsetts till ny vd i Designtorget. Hon tillträder i december och efterträder Therese Lindblad som varit tillförordnad vd sedan den 30 juni. Therese Lindblad fortsätter i bolaget som finanschef.

Alexandra Wahlqvist  beskrivs ha gedigen erfarenhet från retail och kommer från posten som  marknadschef på Interflora och har även  arbetat på flertalet positioner inom Odd Molly som e-handelschef och ansvarig för digital affärsutvecklingsansvarig. Därtill arbetade hon tidigare på H&M.

- För mig har Designtorget en unik plats på marknaden som den ledande aktören för designintresserade konsumenter som önskar hitta ny spännande design och formgivare. Jag ser potential i att ytterligare förstärka varumärket och att bli det självklara valet för nya formgivare att vilja marknadsföra sig på. Jag ser stora möjligheter att utveckla bolaget både online och i butik , säger Alexandra Wahlqvist.

Designtorget omfattar 11 butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och på Arlanda samt e-handel. Huvudkontoret ligger i Stockholm och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078