23948sdkhjf

Byggvaruhus utvecklar sin hemleverans

Fredells har tidigare erbjudit hemleverans från varuhuset i Sickla, men nu tar de ett steg längre och erbjuder leveranser innanför dörren även när du inte är hemma.

Fördelarna för kunden är uppenbara. Att behöva vakta på en leverans på obestämd tid motverkar hela service-idén som Fredells står för, säger Linda Törnros, e-handelschef på Fredells Byggvaruhus i ett uttalande.

Hon fortsätter:

Nu kan vem som helst göra sitt hem smart med framtidsteknologi styrd från mobilen.

Den nya lösningen har tagits fram tillsammans med Best transport och smart teknik från Glue. Det sistnämda företaget erbjuder en lås-lösning på dörren i hemmet som gör att öppning eller låsning sker via en app på mobilen.

Fredells säljer "Glue Smart Lock" i varuhusen och på nätet.

Byggmaterial kan vara svårt att hantera och inte alla har en bil att tillgå. Logistik och frakt är viktiga service-delar för vår verksamhet oavsett om du handlar on- eller offline. Vi erbjuder även båt- och helikopterleveranser. Detta visar att vi tar vårt kundlöfte om att hjälpa till på allvar. Samarbetet med Best och Glue ger oss ytterligare en dimension i och med att vi nu kan leverera lättare byggmaterial även innanför dörren, avslutar Linda Törnros.

Familjeföretaget Fredells Byggvaruhus har varit en del av branschen sedan 1903 och är i dag Stockholms största byggvaruhus som arbetar med helhetslösningar för yrkesproffs och privatpersoner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112