23948sdkhjf

Jobbsajt använder underrättelsemetoder

Ska ge arbetsgivare mer trygghet och bättre beslutsgrund i rekryteringsprocessen.

Careerbuilder har skrivit avtal med Scandinavian Recruitment Intelligence som ska göra bakgrundkontroller åt företaget.

– Det är viktigt att identifiera nya utmaningar i rekryteringsprocessen och att växa med förändringarna på arbetsmarknaden. Behovet av grundliga bakgrundskontroller har aldrig varit större än nu i den ökade rörligheten på arbetsmarknaden, samtidigt som det oroliga omvärldsläget är en tydlig faktor. Genom ett samarbete med SRI är vi väl rustade för denna förändring, säger Anders Selvehed, vd på Careerbuilder Norden i ett uttalande.

SRI grundades 2016 av Pierre Gudmundson som har mångårig erfarenhet av underrättelse- och utredningsarbete vid Försvarsmakten samt i den privata sektorn. Tillsammans med analytiker utbildade vid Försvarshögskolan levererar SRI objektiva kontroller genom digitala system.

SRI:s system är GDPR-anpassade och har högsta säkerhetsklassning.

– Vi har en unik kompetens inom säkerhetsrådgivning, riskanalys och bakgrundskontroller eftersom att vi med underrättelsemetoder kan analysera den information som finns om en person. Med Careerbuilders starka position på marknaden får våra tjänster en större räckvidd och vi är övertygade om att de blir ett uppskattat och viktigt komplement för Careerbuilders kunder, säger Pierre Gudmundson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078