23948sdkhjf

Kronans apotek hittar nya lägen

Två apotek öppnar under Kronans Apoteks hatt.

I morgon torsdag klocka 8.00 öppnar det ena apoteket på Odenplan i Stockholm.

Butikschef, Amin Jeppsson Dadoun, hälsar välkommen och kommer att erbjuda ett och annat råd för en friskare julmage.

- Jag är stolt över det nya apoteket och jag och min personal ser fram emot att hjälpa kunderna med läkemedelssamtal och rådgivning, säger Amin Jeppsson Dadoun, apotekschef.

En timme senare öppnar kedjan ytterligare en butik i den nya stadsdelen Munksjöstaden i Jönköping. Apoteket ligger precis intill Vätternhälsans vårdcentral, nära campus och centralt i stadsdelen perfekt för de som vill handla apoteksprodukter och få läkemedelsrådgivning.

Distriktschef Angelica Remfäldt ser fram emot att öppna apoteket.

- Vi håller öppet sex dagar i veckan mellan 09.00 – 18.00 och 10.00 – 14.00 på lördagar. Vi har oerhört kunnig personal så som apotekare, apotekstekniker och hudterapeut säger, Angelica Remfäldt.

Apoteket ska också att ha ett nära samarbete med Evidensia Djurklinik vilket bland annat innebär ett extra stort och brett sortiment av djurläkemedel och djurprodukter.

I butiken finns det möjlighet att hämta ut apoteksprodukter med utlämning inom bara några timmar. I Kronans Apoteks app kan kunderna se sina recept och bli påmind om när de ska hämta sina läkemedel. Kronans Apotek har precis också inlett ett samarbete med Doktor.se, en vårdcentral på nätet.

Kronans Apotek Munksjöstaden ligger på Barnarpsgatan 105-107.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062