23948sdkhjf

Happy Homes-butik prisas

Makarna Thomas och Lisette Andersson har sedan övertagandet av butiken i Luleå jobbat hårt. Det gav utdelning nu.

Det är Jotun som står för utmärkelsen. 

I konkurrens med 300 andra verksamheter blev Happy Homes nyligen valda till Årets Jotun-återförsäljare 2017. Priset lämnades över av Henrik Friberg, försäljningschef Måleri.

Motiveringen löd:

”En av Jotuns snabbast växande kund i alla segment under det gångna året. Happy Homes Färg & Interiör i Luleå har haft en fantastisk utveckling med en bred och målmedveten satsning på Jotaproff, Demidekk och LADY. Butiken har sålt Jotuns produkter aktivt både till konsument och proffsmåleriet med stort engagemang och varmt Jotun-hjärta, därför vill vi Gratulera Happy Homes Luleå till Guldburken Årets Jotun-Återförsäljare.”

År 2014 tog makarna Thomas och Lisette Andersson över driften av Happy Homes-butiken i Luleå och sedan sommaren 2016 har de tagit in Jotuns sortiment i butiken. 

Med hårt arbete har de skapat en fantastiskt fin butik, där inspiration och kvalitativa produkter står i centrum. Allt enligt Jotun.

– Produkterna håller hög kvalitet och är väldigt lättjobbade, vilket gör att de är roliga att arbeta med säger Lisette.

-Vi är väldigt stolta och glada över priset och kommer fortsätta jobba med vårt erbjudande till kund för att visa att vi ska vara det självklara valet när det gäller färg, tapet och golv i Luleå avslutar Thomas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079